Hi allemaal !!
Vandaag eens iets anders. Ik heb een heel lekker recept voor blondies (witte versie van brownies) en dat wil ik graag met jullie delen! Veel lees/eetplezier !!
Ingrediënten:
128 g. bloem + 2 el
1 tl bakpoeder
snufje zout
110 g. bruine suiker
50 g. kristalsuiker
75 g. zachte boter
1/2 tl vanillesuiker/extract
1 ei
2 el melk
200 g. witte chocolade
Let’s start !!
1. Verwarm de oven voor op 175 ºC. Spray of vet je bakvorm (waar 1 liter in kan) in en bedek het met bakpapier.
2. Mix beide suikers en boter in een kom en zet dit even aan de kant.
3. Mix de bloem, de bakpoeder en het zout in een aparte kom. Zet dit ook even aan de kant.
4. Hak de chocolade in zo grote stukken als je zelf wilt. Neem 2 eetlepels bloem en meng dit erdoorheen. Hiermee voorkom je dat de chocoladestukken tijden het bakken naar de bodem zakken. Zet dit schaaltje ook even aan de kant. Je hebt ondertussen 3 aparte kommen. ;p
5. Neem de kom met het suiker-en-boter-mengsel en voeg hier het ei, de melk en de vanillesuiker aan toe.
6. Neem de kom met het bloem-mengsel en voeg dit bij de 'natte’ ingrediënten.
7. Neem het schaaltje met het chocolade-mengsel en voeg dit bij je beslag. Meng dit goed door met een spatel.
8. Neem je ingevette bakvorm en verdeel het beslag over de bakvorm. Zet de bakvorm nu 35-40 minuten in de oven. Hoe weet je wanneer hij gaar is? Neem een satéprikker, prik hem in het midden van de bakvorm en kijk of er nog beslag aan zit. Zo niet, haal hem eruit :D, zo ja, zet hem nog iets langer in de oven.
Ik hoop dat jullie het leuk/lekker vonden! Willen jullie nou meer recepten op The Beautyroom zien? Laat het ons weten in de comments! xx
Geen opmerkingen:
Een reactie posten